Περιφερικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής

ΤΟΠΟΣ: Λάρισα, Ξενοδοχείο Imperial

ΕΝΑΡΞΗ: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΛΗΞΗ: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, για ακόμα μια φορά έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 2ο Περιφερικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 16 έως και 18 Μαρτίου 2012 στην Λάρισα.

Η δημιουργία του Επιστημονικού Προγράμματος του Συμποσίου έγινε σε συνεργασία των τοπικών Περιφερικών Τμημάτων της ΕΛΕΓΕΙΑ, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

Και φέτος προσπάθεια μας ήταν να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις βασικές επιδιώξεις των Περιφερειακών Συμποσίων της ΕΛΕΓΕΙΑ, δηλαδή την ανανέωση και αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των ιατρών που εργάζονται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Παράλληλος στόχος μας είναι η ενίσχυση της συνεργασίας και της διασύνδεσης με Επαγγελματίες Υγείας διάφορων ειδικοτήτων. Άλλωστε η ομαδικότητα και η ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας κλινικής πράξης.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες στο Επιστημονικό Πρόγραμμα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση μας και με την πολύτιμη εμπειρία τους και με τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που διαθέτουν στήριξαν την προσπάθεια μας.

Δεδομένου ότι η τελική αξιολόγηση του εγχειρήματος μας φυσικά θα είναι από σας, αγαπητοί συνάδελφοι, ευελπιστούμε για την συμμετοχή σας, αλλά και για τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας, έτσι ώστε κάθε φορά το Συμπόσιο να ανταποκρίνεται καλύτερα στα δικά σας ενδιαφέροντα.


  Με τιμή,

Βέσελα Γιακίμοβα-Πολύζου
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής