8η Διημερίδα Παιδοπνευμονολογίας - Παιδοαλλεργιολογίας
Διεθνής συμμετοχή Πρακτικά συνεδρίου Καταγραφή παρουσιών Δωρεάν εγγραφή Διάθεση δωματίων

ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Επιστημονική Εταιρεία Δια Βίου Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική
Παιδοπνευμονολογική και Παιδοαλλεργιολογική Μονάδα
Γ΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ - ΠΓΝ «Αττικόν»

ΤΟΠΟΣ: Αθήνα, Electra Palace (N. Νικοδήμου 18)

ΕΝΑΡΞΗ: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΛΗΞΗ: Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Αγαπητέ φίλε και αγαπητή φίλη,

Με χαρά σε προσκαλούμε στην 8η Παιδοπνευμονολογική και Παιδοαλλεργιολογική Διημερίδα που διοργανώνει η αντίστοιχη Μονάδα της Γ' Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, που λειτουργεί στο ΠΓΝ «Αττικόν».

Τα κεντρικά θέματα που επελέγησαν φροντίσαμε να έχουν ενδιαφέρον, τόσο για όποιον ασκεί πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στα παιδιά, όσο και για αυτόν που αναζητάει την εξειδικευμένη γνώση.

Το κλινικό φροντιστήριο της Παρασκευής διατηρεί τον πρακτικό του χαρακτήρα. Ως κεντρικό θέμα έχει φέτος το παιδί που αθλείται. Θα παρουσιασθεί το θέμα της καρδιοαναπνευστικής δοκιμασίας άσκησης, θεωρητικά αλλά και πρακτικά, με πραγματική επίδειξη αθλούμενου νεαρού που θα εκτελέσει τη δοκιμασία, και με συζήτηση επί των δεδομένων που θα προκύψουν. Το Σάββατο αφιερώνεται στην πολυεπίπεδη εξέταση ενός μόνο συμπτώματος, του βήχα.

Για την παρουσίαση των θεμάτων κλήθηκαν ειδικοί που τα γνωρίζουν σε βάθος. Επιδίωξή μας είναι να προσφερθεί έγκυρη, ολοκληρωμένη και κλινικά χρήσιμη γνώση.

Αγαπητέ συνάδελφε, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις στη Διημερίδα με τη βεβαιότητα ότι θα την απολαύσεις και θα τη βρεις χρήσιμη. Όποια και αν είναι η αφετηρία σου, το παιδί που αθλείται και το παιδί που βήχει απασχολεί όλους μας καθημερινά.

Προσβλέπουμε στην παρουσία σου που θα συμβάλει ουσιαστικά στη διήθηση και εμπέδωση της γνώσης που θα παρουσιαστεί.

Με θερμούς φιλικούς χαιρετισμούς
Κώστας Ν. Πρίφτης