7η Συνάντηση Νοσηλευτών Παιδιατρικής Αλλεργιολογίας - Πνευμονολογίας

ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής

ΤΟΠΟΣ: ΑΘήνα, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

ΕΝΑΡΞΗ: Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

ΛΗΞΗ: Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Η Συνάντηση διεξάγεται παράλληλα με το 9ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο.Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την 7η Συνάντηση Νοσηλευτών Παιδιατρικής Πνευμονολογίας - Αλλεργιολογίας στα Πλαίσια του 9ου Πανελλήνιου Παιδοαλλεργιολογικού Συνεδρίου, μία ακόμα διοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Νοσηλευτικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Εφαρμογών του ΕΚΠΑ.

Στόχος της Συνάντησης είναι η επικαιροποίηση των γνώσεων των νοσηλευτών σε κλινικά σημαντικά θέματα. Έτσι, φέτος η θεματολογία εστιάζει στο άσθμα, στη φαρμακευτική αλλεργία και στην αναφυλαξία, προσδοκώντας οι γνώσεις που θα αποκτηθούν να αποτελέσουν παράγοντα βέλτιστης καθημερινής κλινικής πρακτικής.

Για 7η συνεχή χρονιά λοιπόν, η διεξαγωγή της Συνάντησης σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο αναδεικνύει την αναγκαιότητα της διεπιστημονικής συνεργασίας προκειμένου οι μικροί μας ασθενείς να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Για την επίτευξη του στόχου διακεκριμένοι στο πεδίο αυτό γιατροί και νοσηλευτές θα αναλάβουν να μεταδώσουν εμπεριστατωμένη γνώση και κλινική εμπειρία.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και βιωματικές εμπειρίες.

Με εκτίμηση

Βασιλική Μάτζιου-Μεγαπάνου
Καθηγήτρια Παιδιατρικής Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος ΕΕΠΝ